Je ziet 3 personen die luisteren en aantekeningen maken tijdens een workshop
Location: Alternately in Arnhem and Nijmegen
Kosten: €125,- incl. BTW per persoon

Training - Timemanagement

Herken je het gevoel dat een dag te weinig uren heeft? Dit kan komen doordat je veel opdrachten en werkzaamheden hebt en het overzicht kwijt raakt. Of je vindt het lastig om prioriteiten te stellen waardoor je belangrijke taken pas op het laatste moment gedaan krijgt. Tijd om actie te ondernemen, tijd voor een training timemanagement!

Na deze training:

  • heb je inzicht in waar jij tijd “verliest” en hoe je keuzes kunt maken om te focussen;
  • heb je handvatten waarmee je dit focussen ook daadwerkelijk voor elkaar krijgt;
  • weet je hoe je adequater grenzen kan stellen en welke mindset daarbij nodig is
  • kun je beter focus en overzicht houden.

Program

Alvast een disclaimer: Hoewel we denken dat tijd te managen valt, is dat helemaal niet het geval. Elke dag heeft immers hetzelfde aantal uren. Hoe jij met die tijd omgaat, valt wél te beïnvloeden! Na de eerste bijeenkomst ga je concreet met het geleerde aan de slag en tijdens de tweede training reflecteer je hierop en maak je een verdiepingsslag. Je bespreekt wat er wel of niet is gelukt van je voornemens en gaat aan de slag met je persoonlijke overtuigingen, die er wellicht voor zorgen dat je nog niet altijd de juiste prioriteiten stelt.

For whom

Iedere (cultuur)professional die loopt te worstelen met het gevoel te weinig uren op een dag te hebben, het overzicht dreigt te verliezen omdat er veel opdrachten tegelijk lopen, of niet toekomt aan wat nou echt belangrijk is. Kortom: zowel de zzp-er met verschillende opdrachten als degene in loondienst.

About the trainer

Jacqueline Smit van YOUBLOOM is onder andere deskundige op het gebied van stressmanagement en vitaliteit. Jacqueline weet binnen de trainingen een prettige sfeer te creëren waar humor niet ontbreekt. Zij heeft deze training al meerdere keren succesvol gegeven, onder andere bij Cultuur Academy.

Practical information

Data: 16 mei & 6 juni
Tijd: 13:00 - 17:00 uur
Kosten: €125,- incl. BTW per persoon. Zijn de kosten een probleem? Via Werktuig PPO kun je een aanvraag indienen voor medefinanciering van deze training. Lees hier meer over de voorwaarden.
Locatie: Afwisselend in Arnhem en Nijmegen

We hanteren een deadline voor aanmelden. Meld je dus ruim voor de startdatum aan! Heb je nu al het gevoel geen tijd te hebben voor een training? Op 21 mei geeft Jacqueline een Crash course Timemanagement bij Cultuur Academy.

Alvast wat inspiratie opdoen over energie en veerkracht in je werk? Bekijk dan alvast dit artikel op onze kennisbank!

Heb je interesse maar wil je eerst nog wat meer weten, mail dan met Jessica de Jaeger (programmacoördinator van de Cultuur Academy). Heb je praktische vragen over bijvoorbeeld aanmelden of de locatie? Neem dan contact op met Sabine Mezger.

Door je aan te melden voor een van onze programma’s ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.