Een AI gegenereerde illustratie van mensen die werken achter hun laptop
Location: De Basis, Groenewoudseweg 322, Nijmegen
Kosten: €45,- incl. BTW
Full

Workshop - Haal meer uit AI

ChatGPT is in korte tijd heel populair geworden. Wil je ook leren hoe je deze en andere AI-tools effectief kunt gebruiken? Dan is deze praktische workshop waarin je vooral zelf aan de slag gaat met ChatGPT perfect voor jou. Leer effectieve prompts schrijven en laat ChatGPT voor je werken! In deze workshop krijg je niet alleen inzicht in hoe je ChatGPT het best kunt inzetten, maar maak je ook kennis met allerlei andere handige en creatieve AI-tools die je kunt inzetten in je werkproces.

* voor het beeld bij deze workshop hebben we zelf ook gebruik gemaakt van AI. Met de zoekterm 'mensen die samenwerken achter hun laptop' kregen we dit resultaat.

Na deze workshop:

  • weet je hoe ChatGPT onder de motorkap werkt en wat de technologische achtergrond is;
  • ken je praktische toepassingen van ChatGPT in verschillende contexten;
  • snap je de risico's en beperkingen van ChatGPT, zodat je verantwoord gebruik kunt maken van deze technologie;
  • weet je dat kunstmatige intelligentie veel verder gaat dan alleen ChatGPT, en hoe dit de wereld verandert;
  • heb je handvatten hoe je ChatGPT en andere AI-tools effectief kunt integreren in je werk.

Program

Tijdens deze workshop nemen we je mee op een boeiende reis door de wereld van ChatGPT. We beginnen met een introductie over hoe ChatGPT onder de motorkap werkt, gevolgd door praktische tips over het gebruik ervan. Daarna ga je aan de slag met oefeningen om verschillende vaardigheden aan te leren en te oefenen. We behandelen ook de risico's en beperkingen van het gebruik van ChatGPT en verkennen de bredere wereld van kunstmatige intelligentie. Tot slot maak je ook kennis met andere handige AI-tools zoals Midjourney (beeld), RunwayML (video) en ElevenLabs (spraak). De workshop wordt afgesloten met een quiz en een creatieve brainstormsessie om je nieuwe kennis te verankeren.

For whom

Deze workshop is speciaal ontworpen voor makers en mogelijkmakers die geïnteresseerd zijn in de toepassingen van kunstmatige intelligentie, met een focus op ChatGPT. Of je nu een creatieve professional, kunstenaar, schrijver, of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van AI, deze cursus biedt waardevolle inzichten en praktische vaardigheden.

About the trainer

Joël de Regt van Workflow Heroes is de trainer achter deze cursus. Joël heeft een achtergrond in kunstmatige intelligentie en ruime ervaring in het trainen van professionals. Bereid je voor op een leerzame ervaring onder zijn begeleiding.

Practical information

Datum: 13 juni 2024
Tijd: 13:00 - 17:00 uur
Kosten: €45,- incl. BTW
Locatie: De Basis, Groenewoudseweg 322, Nijmegen

We hanteren een deadline voor aanmelden. Meld je dus ruim voor de startdatum aan!

Heb je interesse maar wil je eerst nog wat meer weten, mail dan met Jessica de Jaeger (programmacoördinator van de Cultuur Academy). Heb je praktische vragen over bijvoorbeeld aanmelden of de locatie? Neem dan contact op met Sabine Mezger.

Door je aan te melden voor een van onze programma’s ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.