De tekst 'Subsidiespreekuur Gemeente Nijmegen' met Cultuur Academy huisstijl.
Locatie: NYMA Makersplaats, Workshopruimte
Cost: Free, registration required

Subsidiespreekuur gemeente Nijmegen: eenjarige culturele subsidies

Regelmatig nodigen we een fonds of subsidiënt uit waarmee je in gesprek kunt gaan. Alle vragen over subsidiëring van jouw project kun je stellen. We denken met je mee over of je project wel of niet past bij de regeling, en over welke andere mogelijkheden er zijn voor de financiering van je project.

Program

Op 6 september is de Gemeente Nijmegen te gast bij het subsidiespreekuur en is er alle ruimte om vragen te stellen over de regeling ‘eenjarige culturele subsidies’.

Deze subsidie is bedoeld om de cultuur in Nijmegen te versterken en wordt er gelet op de artistieke kwaliteit en een divers publiek bereik. De subsidie vraag je aan voor 1 jaar. Voor het jaar 2025 kan een aanvraag ingediend worden tussen 1 september en 1 oktober 2024. Meer informatie over de regeling is hier te vinden.

Het spreekuur heeft de vorm van een inloopspreekuur. Dit houdt in dat je op elk moment binnen kunt lopen tussen 13:00u en 15:00u en dat de vragen vervolgens op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Dit gebeurt plenair zodat je ook mee kunt luisteren én denken als de vragen van andere deelnemers worden behandeld. Je bent uiteraard vrij om te gaan wanneer je voldoende informatie hebt.

For whom

Voor culturele instellingen en organisaties die programma in (met name) Nijmegen maken.

Practical information

Datum: 6 september 2024
Tijd: 13:00 - 15:00 uur
Kosten: Gratis, aanmelden verplicht
Locatie: Nyma Makersplaats, Winselingsweg 14, 6541 AK Nijmegen

Wil je je alvast meer lezen over subsidies en fondsenwerving? Dan raden we je aan alvast op onze themapagina Subsidies & Fondsen te kijken op onze kennisbank.

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op via info@cultuuracademy.nl.

Door je aan te melden voor een van onze programma’s ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.